fbpx

Våra pass

Det finns en drös av olika träningsformer, de flesta nischade mot en specifik sak. Vi blandar alla dessa former till en som vi kallar funktionell träning.
Här kommer din kropp att utvecklas och utmanas på ett naturligt sätt precis som i livet.

För oss är det viktigaste att må bra och ha roligt när man tränar därför gillar vi variation.
Funktionella träningspass ser aldrig likadana ut, varje träningspass är utformat så att du skall komma lite utanför din ”komfort zone”.
Det är där vi utvecklas som mest, inte bara fysiskt men också mentalt.

Vi blandar skivstänger med konditionsmaskiner, kettlebells med gymnastiska övningar och vi utgår alltid efter individens förutsättningar.
Eftersom vi alla har olika kroppar så har vi alla olika förutsättningar.
Funktionell träning handlar om att hitta vikter och övningar som passar just din kropp och det är därför vi alltid har en instruktör med på alla våra gruppträningar som kan hjälpa dig att hitta en alternativ övning om någonting inte känns bra och som också ser till att du använder rätt teknik så att du får ut så mycket som möjligt av varje träningspass.

En gång i veckan erbjuder vi Yin Yoga:
Lugn, meditativ och återhämtande yoga. Positionerna utförs sittande eller liggande under flera minuter med fokus på att komma åt framförallt kroppens fascia, bindväv. Bygger på passivitet, avslappning och att hålla kroppen i stillhet. Som en passiv stretch där man helt enkelt vilar sig in i varje position. Bra komplement till Crossfit och annan träning för ökad rörlighet och muskelkontakt. Alltså perfekt sysselsättning en vilodag.